Pili Bilbao: "Ens ha faltat continuïtat i això ens ha passat factura"

L'entrenadora del CBF Cerdanyola fa balanç de la temporada del descens

Amb un balanç de 6 victòries i 20 derrotes, el Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha tancat la temporada 2022/23 en posicions de descens de la Lliga Femenina 2. L'any que ve les vallesanes tornaran a la categoria Copa Catalunya, on ja van estar la passada temporada. 

Pili Bilbao, entrenadora del primer equip, ha destacat la falta de continuïtat del grup: "en una competició tan dura com és la Lliga Femenina 2, s'ha de ser molt regular per a assolir l'objectiu de la temporada, que era la permanència". 

En aquest sentit, les lesions i el salt de nivell, tant físic com pel que fa al ritme del joc, ha acabat passant factura al final de la temporada. Especialment, el grup ha trobat a faltar centímetres en el joc interior, un aspecte clau pel qual s'han vist superades en diverses ocasions per les rivals. 

"Un cop vam veure que es reduïen les opcions de permanència, vam decidir donar minuts a les jugadores més joves del planter". L'entrenadora ha valorat positivament el pas endavant d'aquestes jugadores en una competició tan potent, que les ha ajudat a agafar molt rodatge de cara a la temporada vinent. 

Una temporada, la 2023/24, la qual Pili Bilbao no seguirà com a entrenadora del primer equip del CBF Cerdanyola. Així ho va confirmar ella mateixa després del darrer partit de la lliga regular: "S'ha acabat una temporada molt bonica amb un grup impressionant. Agraeixo a totes les jugadores que arribéssim juntes fins al final". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.