Pili Bilbao no continuarà dirigint el primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola

Bilbao va arribar al CBF Cerdanyola l'any 2015 i continuarà vinculada a l'estructura del club

Pili Bilbao no continuarà a la banqueta del Club Bàsquet Femení Cerdanyola la pròxima temporada. L'entrenadora del primer equip durant els últims vuit anys, es mantindrà vinculada a l'entitat.

Bilbao va arribar al primer equip del CBF Cerdanyola a la meitat de la temporada 2014-2015 i durant els següents anys va aconseguir classificar l'equip de Copa Catalunya a tres Final 4 de la categoria i una fase d'ascens a Liga Femenina 2. L'any 2018 es va acomiadar del primer equip i va continuar treballant als equips de la base. Va ser la temporada que el club va acceptar la cesió d'una plaça a Liga Femenina 2 i va ascendir. A meitat de la temporada, Bilbao va tornar per fer-se càrrec de l'equip. 

En aquesta segona etapa de l'entrenadora al capdavant del conjunt verd-i-blanc van assolir dues fites històriques per al club: guanyar el títol de lliga de Copa Catalunya i assolir l'ascens a la tercera categoria estatal. En una temporada exigent, l'equip ha acabat certificant el descens i tornarà a competir a Copa Catalunya.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.