El pilot cerdanyolenc Xavi Ros encara el final de temporada amb opcions de fer podi

El jove pilot cerdanyolenc ha escalat posicions en la seva primera temporada competint

El jove pilot cerdanyolenc, Xavi Ros, arriba al final de temporada del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Promoció amb possibilitats d'accedir al podi final del campionat. Ros competeix amb l'equip de Cerdanyola del Vallès, Cop de Gas Junior Team dins la categoria Challenge Saxo 8v.

En l'any de la seva estrena competint, Ros acumula una victòria a Cervera, un segon lloc en el ral·li de Vidreres i un tercer lloc al Ral·li de Tàrrega. Aquesta última fita la va assolir el passat cap de setmana després d'una lluita frec a frec amb el que finalment va ser segon classificat. Amb aquests tres resultats el Xavi Ros ha pujat fins a la quarta posició de la Challenge Saxo 8v i setè del campionat Catalunya Promoció.

Així, Xavi Ros arriba amb totes les possibilitats obertes d'accedir al podi final del campionat en l'última cursa de la temporada que es correrà el 26 de novembre al Bages en el 61è ral·li dels 2000 viratges.

El pilot cerdanyolenc Xavi Ros. FOTO: Cedida

El pilot cerdanyolenc Xavi Ros. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.