Portes obertes i zumba gratis al PEM Guiera per la Setmana de l'Esport

El 23 de setembre es farà una classe de zumba i el 24 l'accés al PEM Guiera serà gratuït

El Parc Esportiu Municipal Guiera participa el 23 i 24 de setembre a la Setmana Europea de l’Esport oferint portes obertes i una classe dirigida de zumba. Amb el lema #BeActive, aquesta edició té l'objectiu d'implicar tots els estaments socials perquè facin una o diverses accions que fomentin l'activitat física i els bons hàbits alimentaris entre la població. 

Setmana Europea de l'Esport al PEM Guiera.

Setmana Europea de l'Esport al PEM Guiera.


Cerdanyola vol aportar el seu gra de sorra oferint divendres 23 de setembre una master class de zumba de 9 a 11:30 h al PEM Guiera. A més, dissabte 24 de setembre, la instal·lació municipal serà d’accés lliure en el seu horari habitual d’obertura, de 8 a 20 h.

Què és la Setmana de l'Esport?

La setmana del 23 i el 30 se celebra en 40 països i regions europees, com a una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. Enguany, hi ha programades més de 200 mil activitats repartides entre aquests estats. 

L'esport i l'activitat física contribueixen substancialment a la salut i benestar de la ciutadania europea, però, el nivell d'activitat física a Europa s'estanca i fins i tot disminueix en alguns països. La Setmana Europea de l'Esport és una resposta conjunta a aquest repte i també una crida a l'acció. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.