Posa't en forma a Cerdanyola i assoleix els teus reptes

A la ciutat tens al teu abast diferents propostes per posar-te en forma des del punt de vista físic i mental

Amb la tornada de vacances, tens l'oportunitat de decidir quins nous reptes et planteges per als pròxims mesos. Posar-te en forma i millorar el teu benestar personal tant físic com emocional poden ser alguns d’ells. Fer esport, canviar els teus hàbits, treballar més l’equilibri del teu cos i la teva ment…

En aquesta especial, el TOT Cerdanyola t’ajuda a aconseguir-ho amb aquestes propostes interessants:


Servei d'estètica innovador

policlinic cerdanyola

 

Si estàs buscant remodelar la teva figura estàs de sort. La nova aparatologia corporal I-Shape ha arribat al Servei d’esteticista de Policlínic Cerdanyola. Ara pots accedir a la més avançada tecnologia per tonificar, reafirmar i eliminar greix de la zona que desitgis: abdomen, glutis, braços i/o cuixes.

En cada sessió de 30 minuts rebràs un estimulant massatge directament al múscul, 1 sessió corporal I-Shape equival a 20.000 esquats. Vine a veure’ns i gaudeix d’una prova gratuïta amb I-Shape.

  Demana informació, ara!


Classes d'arts marcials

cerdanyola club flight

 

Cerdanyola Fight Club és l'escola especialitzada en arts marcials i esports de contacte. Ofereixen classes de Jiu-Jitsu per a Kids a partir dels 4 anys.

Per a adults tenen classes separades per nivells: Introducció, Intermedi i Avançat. Vine a provar una SETMANA GRATIS i descobreix els molts beneficis físics i mentals que obtindràs amb la pràctica de les activitats: Jiu-Jitsu, Kick-Boxing/Muay Thai i MMA.

  Demana informació, ara!


Partits i classes de pàdel

padel santcugat

 

Padel Cerdanyola és un club de pàdel molt familiar situat al centre de Cerdanyola i adreçat a tots els públics, des dels més petits. Té 5 pistes, 4 de vidre i una panoràmica, vestuaris i aparcament privat exclusiu per als usua-ris amb pista reservada.

Ofereix grups de WattsApp per nivells en què es pengen partides diàriament. També hi ha escola per a nens de 5 a 16 anys de dilluns a divendres de 17.15 a 19.15h i els dissabtes de 9 a 12:00h i classes particulars per a adults individuals o en grup (màxim 4).

  Demana informació, ara!


Classes de Judo

judo valles cerdanyola esp

 

Judo Vallès Cerdanyola és el club de Judo de Cerdanyola i escola homologada per a nenes i nens a partir de 4 anys. També tenen grups d’adults de tots els nivells.

Treballen amb esforç i il·lusió per a ser una escola de referència i de qualitat integral. La formació de judokes té el seu eix principal en els valors. L’esport com a eix per a fomentar hàbits saludables.

  Demana informació, ara!