Primera derrota del Club Bàsquet Femení Cerdanyola en Super Copa

El primer equip del CBF Cerdanyola cau davant del CB Igualada en la tercera jornada de lliga disputada al PEM Guiera (45-58)

El Sènior A del Club Bàsquet Femení Cerdanyola afronta la primera derrota en Super Copa, després d'imposar-se al Joventut Les Corts i al SESE en les dues primeres jornades. En el partit disputat dissabte 30 de setembre al PEM Guiera, les d'Albert Roig van perdre per 45-58 davant del Club Bàsquet Igualada. Així, les cerdanyolenques acumulen sis punts i es troben sisenes en la classificació, un pèl per sobre de meitat de taula.

El Cerdanyola va estar per sota en el marcador al final dels quatre parcials de l'encontre. El primer parcial va ser el més ajustat, saldant-se amb un 16-17, però aquesta igualtat ja no es va mantenir d'aquí en endavant. El segon parcial va acabar amb una raonable diferència de 26-32, i en la mateixa línia, el tercer es va tancar amb 39-45. L'última part ja va ser totalment dominada per les rivals, segellant el partit amb un 45-58.

Pròxima trobada

La quarta jornada tindrà lloc a la pista del DRAFT Gramanet, diumenge 8 d'octubre a les 19.45 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.