Primera victòria de pretemporada del Cerdanyola FC

Els verds guanyen a la UE Sabadell Nord per 2 a 1 a Fontetes

Primera victòria de pretemporada del Cerdanyola FC en el partit del passat diumenge 18 d’agost contra la UE Sabadell Nord. Els verds van guanyar als sabadellencs jugant a casa, amb un resultat final de 2 a 1 i els gols de Nils i Wiber per part del Cerdanyola i de Jairo per part del Sabadell.

El partit de diumenge va començar amb mal peu pels cerdanyolencs, que tot i nombroses oportunitats de gol, no aconseguien fer porteria, mentre que els visitants es posaven per davant del marcador amb el gol de Jairo que al minut 29.

Després d’una primera part estèril, i una segona part amb diversos intents a porteria de  Wilber i David López, finalment al minut 80 Nils empatava el marcador i, uns deu minuts després, Wilber marcava el segon gol que donaria la victòria als verds.

L'equip tècnic de la nova temporada

Aquesta temporada 2019-2020, l’equip tècnic del Cerdanyola FC el lideren Toni Carrillo com a entrenador i David Cruz “Pitu” com a segon entrenador, que compten amb Àlex Ros de preparador físic, Joaquin Lázaro per entrenar es porters, Kilian Sotodosos com a fisioterapeuta de l’equip i José María Muñoz de delegat.