Remuntada del Club Bàsquet Femení Cerdanyola per reafirmar-se a la classificació

Les vallesanes van guanyar a la pista del Premià (46-52) després d'una gran segona part de l'equip

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola va aconseguir una victòria molt important aquest cap de setmana a la pista de l'AB Premià (46-52), un rival directe. Les cerdanyolenques van remuntar un partit que se'ls hi havia posat coll avall a la primera part; però una gran segona meitat fa que es col·loquin en sisena posició amb una victòria més que les maresmenques.

A l'inici del partit el Premià va sortir molt endollat i l'eficàcia anotadora de les maresmenques i el seu domini en el rebot va fer que el Cerdanyola es veiès 12 punts per sota en el marcador. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, amb les locals dominant el joc i el Cerdanyola amb molt poc encert en els seus llençaments.

El partit va arribar al descans amb el resultat de 30 a 20, però a la represa, el Cerdanyola va sortir dels vestidors amb una defensa més sòlida i un joc col·lectiu millorat. Poc a poc, les vallesanes van anar retallant distàncies en el marcador i comandades per Esther Murat, màxima anotadora del partit (14 punts) van realitzar un últim quart per emmarcar, amb un parcial de 6-20 que va capgirar el partit.

El tècnic del Cerdanyola, Albert Roig, en declaracions post-partit va explicar que l'equip "està creixent molt en diversos aspectes i això es nota en la nostra competitivitat". També va assenyalar que estan en un bon moment de forma u que "cal aprofitar-ho i continuar amb aquesta dinàmica”.