Remuntada i victòria del CB Cerdanyola en un partit viu fins al final

El Club Bàsquet Cerdanyola de Copa Catalunya venç al CB Tarragona en la 13a jornada de la lliga després de dues punxades consecutives

El primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola es va imposar al CB Tarragona amb un ajustat resultat de 77-70 i en un partit de quasi dues hores desbordat d'emoció, que no es va decidir fins als últims minuts. Aquesta victòria de dissabte 22 de gener situa als de Jordi Cornellà líders del rànquing de Copa Catalunya grup 2, empatats a 20 punts amb el CB Vilatorrada i el CB Ripollet, que encara ha de disputar aquesta tretzena jornada diumenge.

Bon inici truncat

El Cerdanyola va començar el partit per davant en el marcador, amb un Tarragona que li trepitjava els talons. L'encert en atac era alt en ambdós equips, i tot i el triple de Pol que va marcar distància, l'equip visitant es va posar per davant en el 7' truncant la dinàmica del Cerdanyola, que a partir d'aquí aniria a remolc fins als últims minuts de trobada. Els verds van provar des dels tres punts per escurçar distàncies, però el primer parcial es va tancar amb 15-22

El millor moment del CB Tarragona

La mala ratxa dels locals va continuar en el segon parcial. Un Tarragona en el seu millor moment, que trencava atacs del Cerdanyola i aprofitava la major part dels propis, es va distanciar pel doble en el primer minut. Però el Cerdanyola no va decaure en el que sabia que era un moment clau per no sortir-se del partit, i va aconseguir apropar distàncies engrescat pels ànims de la graderia. Tot i això, la fiabilitat en la possessió i la bona sort en el llançament de tres punts del Tarragona els va mantenir encara lluny.

El triple de la remuntada

A la represa, el Cerdanyola va potenciar la defensa i ajustar l'atac, aconseguint mantenir-se amb una distància d'entre 3 i 5 punts. El tercer parcial va ser una muntanya russa de bones i males ratxes que va acabar amb 57-59 i uns últims segons brillants dels verd-i-blancs. Ja en el parcial decisiu, als de Jordi Cornellà els va superar la tensió del moment en els primers minuts, amb errades en atac i defensa. Però, a poca distància dels visitants i a falta de 3 minuts pel final, Sánchez va encertar el triple de la remuntada per 68-67, que va definir la victòria al PEM Guiera per 77-70

Pròxima trobada

Els de Jordi Cornellà van celebrar com mai aquesta victòria que els manté en el top de la competició després de les anteriors derrotes consecutives contra l'AD Torreforta i i el CEB Pallejà. En la pròxima trobada el Cerdanyola es desplaça al pavelló del Basket Arkella per disputar la catorzena jornada dissabte 29 de gener a les 18.15 h