Repartiment de punts a Can Xarau pel primer i el segon d'Ok Liga Plata Nord

El Cerdanyola Club d'Hoquei empata a 3 amb el Club Patí Vilafranca i es queda un punt per sota en la classificació

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei suma un punt en la visita a Can Xarau del Club Patí Vilafranca, el primer classificat a Ok Liga Plata Nord. El resultat 3-3 en la novena jornada de lliga manté al Cerdanyola en la segona posició amb 20 punts, a només un punt del CPV. El partit disputat el dissabte 16 de desembre ha omplert gairebé tresquarts de la graderia del pavelló municipal.

Primera part equilibrada

El joc es va mantenir molt equilibrat durant la primera part, amb poques ocasions clares i una defensa sòlida a dues bandes. El primer gol va arribar per la banqueta dels locals a càrrec de De Moya en el minut 11, en un atac ràpid amb Marc Coy fent paret sols davant del porter. En el minut 12, el porter verd-i-blanc va fer una mà magnífica arran d'un xut potent des del lateral que anava directa a l'escaire. Erik Gual va tenir a la següent jugada una oportunitat de falta directa, un ganxo que el porter va aturar amb tranquil·litat. Des del gol, el Cerdanyola es va créixer arribant en més clares oportunitats, però en el minut 17, per una distracció en defensa d'Àlvaro Borja, Marc Palau va estavellar la pilota a la xarxa per l'escaire.

Amb un Cerdanyola lleugerament superior en tot moment, l'1-1 recordava que cada petit error es pagava car. En el minut 20 David Ramírez i Marc Coy van tornar a avisar amb una passada al segon pal que Ramírez no va arribar a rematar. Un Marc Coi que dos minuts després desencallava el marcador amb un golàs de ganxo on la pilota va passar com si estigués teledirigida per sota del casc del porter. En l'últim minut el Vilafranca va tenir un moment clau: Arnau Ribas va aconseguir igualar 2-2 amb un xut de falta directa ras que va passar per sota de les cames de Gerard Pérez.

Un Cerdanyola lleugerament superior

A l'inici de la represa, el joc es va concentrar en el tiqui-taca i en les robades de pilota, no tant en jugades d'atac clares. El Cerdanyola va poder definir en el 37, quan Coi i De Moya van arribar junts davant del porter sense acabar de transformar. Igual que havia estat la del 2-2, cada falta directa o decisió arbitral esdevenia una oportunitat d'or per a desencallar. Erik Gual va poder xutar poc després una pilota que es va trobar amb la mà del porter, i al rebot, David Ramírez va estar a punt d'acabar la feina, però un defensa li va impedir.

En els últims minuts el Cerdanyola tenia el dominic, robant més pilotes i fent més perill. En el minut 41 Gual va provocar una contra arribant a passar-la a Ramírez davant de porteria, però va ser desviada. Tanmateix, a la següent jugada sí va arribar el 3-2 a càrrec del mateix Ramírez. El Vilafranca va continuar insistint arribant en el 45' des del lateral, però Pérez va estar atent. Ja en els últims dos minuts del partit, amb un Cerdanyola que ensumava la victòria, el Vilafranca va fer honor a la seva situació a la lliga amb un golàs de Marc Gual potentíssim que va entrar per l'escaire.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.