Se suspèn la Bicicletada de Camins Escolars

La Bicicletada estava prevista per als dies 24 i 25 de novembre amb dos recorreguts diferents

La 5a edició de la Bicicletada dels Camins Escolars de Cerdanyola del Vallès ha quedat suspesa a causa de les previsions meteorològiques i perquè algun dels grups escolars participants es troba confinat per casos de Covid-19. La bicicletada estava prevista per als dies 24 i 25 de novembre, i ara s'estudia fer-la a la primavera també amb l'alumnat de 5è i 6è dels centres adherits al projecte de Camins Escolars.

El projecte dels camins escolars marca els itineraris d'anada i tornada a les escoles i instituts de Cerdanyola "permetent el desplaçament segur, acollidor i educatiu d'infants i joves", apunta el consistori, afegint que ajuda a "recuperar l'espai públic i convertir-lo en una possibilitat magnífica d'aprendre a moure'ns per qualsevol entorn urbà".

Els camins s'escullen entre els itineraris més utilitzats pels infants i la seva família i hi participen cinc centres educatius cerdanyolencs: Escola Municipal La Sínia, Escola Serraparera, Escola Turó de Guiera, FEDAC-Cerdanyola i Escola Xarau. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.