Arriba el segon empat consecutiu del Cerdanyola FC

El diumenge 24 de novembre, el Cerdanyola FC ha empatat 2-2 amb l'UA Horta en la jornada 14 de lliga al Camp Municipal Les Fontetes

Després d'empatar contra el santfeliuenc en la jornada 13 de partit, el Cerdanyola FC ha tornat a deixar els marcadors igualats amb un 2-2 contra l'UA Horta aquest diumenge, 24 de novembre. El Camp Municipal de les Fontetes ha viscut un dels partits més renyits de la temporada; quan semblava que els verd i blancs estaven a punt d'emportar-se el partit, l'Horta ha encertat un penal que ha tornat a deixar el marcador en empat.

Només començar el partit, l'Horta s'ha avançat, prenent possessió de la pilota i, a menys de dos minuts de partit, Bermúdez ha marcat un gol encaixat de servei de cantonada. Seguidament, però, el Cerdanyola ha semblat reaccionar i s'ha anat apropant a la porteria. Tot i les llargues possessions de l'Horta, el Cerdanyola ha demostrat ser l'equip amb més iniciativa i que més perill ha creat impedint que els rivals desenvolupessin el seu joc amb normalitat.

Així doncs, era qüestió de temps que arribés el primer gol dels verd i blancs. A pocs minuts abans d'acabar la primera mitja part de partit, Roger ha ficat el primer gol que empatava el marcador.

La segona part de partit ha començat així com ha acabat la primera. S'ha vist als jugadors cerdanyolencs fent un molt bon joc i amenaçant la porteria. Així i tot, el Cerdanyola ha desaprofitat uns quants serveis de cantonada, i no ha pressionat tant als adversaris.

Quan quedava un quart per finalitzar el partit, el Cerdanyola ha aconseguit donar-li la volta al marcador (2-1) amb el gol de Carlos Cano en un clar dos contra un. I quan el Cerdanyola havia remuntat el partit, Oriol Escabrós ha fet un penal que ha servit a l'Horta per no ser derrotat i deixar el partit en empat (2-2). A cinc minuts d'acabar el partit, el Cerdanyola ja no ha pogut fer res per remuntar i emportar-se la victòria.

L'entrenador del Cerdanyola FC, Toni Carrillo, ha afirmat que avui "ha estat un dia en el qual el nostre equip ha tingut més mèrits que el rival, sobretot pel que fa a les ocasions". L'entrenador ha explicat que aquest era un partit difícil, però que així i tot, li ha quedat un regust agre perquè podien haver guanyat. "Al final el futbol són gols, i per fer gols has de tenir ocasions, i avui nosaltres n'hem fet moltes".