Segona victòria que apropa el Club Bàsquet Femení Cerdanyola a l'ascens

Si el CBF Cerdanyola guanya el tercer partir, ja seria equip de Liga Femenina 2

Nou pas del Club Bàsquet Femení Cerdanyola per aconseguir l'ascens a Liga Femenina 2. Les verd-i-blanques han guanyat el segon partit de la Fase d'Ascens a Granada i es troben a una victòria de certificar el pas a la nova categoria.

L'equip dirigit per Pili Bilbao ha suat per guanyar 56-64 el CB Ponce de Valladolid en el segon partit de la Fase d'Ascens. La igualtat entre els dos equips s'ha fet evident des del xiulet inicial amb parcials igualats en la primera meitat que sempre deixava en avantatge, per poca diferència, el CBF Cerdanyola. En el tercer quart, i amb el 28-30 al marcador, les cerdanyolenques s'han reivindicat estant més encertades i augmentant la distància de punts.

El conjunt verd-i-blanc s'ha mantingut per davant del rival fins al final del partit, tot i uns minuts finals d'infart amb les de Valladolid retallant distàncies. Finalment, el CBF Cerdanyola ha pogut defensar el resultat a favor i ha signat una victòria que assegura la segona posició del grup i, per tant, l'opció de jugar una segona fase contra el segon classificat de l'altre grup. Això sí, sempre que demà l'equip no guanyi contra el CB Aridane de La Palma. Si sumen la tercera victòria, el CBF Cerdanyola s'assegurarà una plaça a la Liga Femenina 2 la pròxima temporada.