Una seixantena de participants estrenen la Cursa Inclusiva de Cerdanyola

La Cursa Inclusiva i Adaptada Infantil i Juvenil s'ha celebrat a l'avinguda Canaletes

Una seixantena de persones han participat en la primera Cursa Inclusiva i Adaptada per a infants i joves de Cerdanyola del Vallès, celebrada aquest diumenge 14 de novembre en el marc de la Festa Major de Sant Martí. Tots els participants han obtingut medalles i obsequis en record de l'estrena de la cursa.

Més info: FOTOS: Les imatges de la 1a Cursa Inclusiva i Adaptada infantil i juvenil de Cerdanyola

Diversitat entre els participants

El matí esportiu a Canaletes ha començat amb les explicacions del Mag Igor, qui ha acompanyat i guiat els participants en tot el recorregut. Un dels grans valors que ha protagonitzat la cursa inclusiva cerdanyolenca és, precisament, la inclusió d'infants i joves amb o sense diversitat funcional. Així, alguns acompanyats de familiars, han corregut per l'avinguda Canaletes en grups de set o vuit participants. En aquesta cursa, no era important arribar el primer, sinó poder participar-hi.

La iniciativa ha estat impulsada pel Club Inclusiu de Muntanya, CIM Project, i el Sindicat de Mares en la Diversitat Funcional. "Avui iniciem el que volem sigui un cicle d'activitats inclusives a Cerdanyola i a tot el territori", ha explicat al TOT un dels impulsors de la cursa i de CIM Projecte, Ramon Rodríguez.

La iniciativa es va originar al Sindicat de Mares i el CIM Project s'hi ha posat al capdavant per tirar-ho endavant. La cursa ha comptat amb participants d'arreu de Catalunya i ja s'està replicant a altres indrets després de nèixer l'agost passat a Barcelona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.