Set i matx del Cerdanyola FC de futbol sala al Canet (6-0)

Amb aquesta victòria els de Santi Lara encadenen cinc partits seguits guanyant i se situen a la cinquena posició

El gran estat de forma del primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club és una evidència. Aquest dissabte els de Santi Lara li van endossar un 6-0 al Canet Futbol Sala i encadenen la cinquena victòria consecutiva, que els situa a la cinquena posició del grup 3 de Segona B.

Tot i que els maresmencs també arribaven al Guiera amb una bona ratxa (tres victòries seguides), el partit va estar dominat de principi a fi pels vallesans. Ja en el primer minut, Bernat Batllori avançava al Cerdanyola. Tot i això, els visitants van mostrar una bona solidesa defensiva i van aconseguir arribar així al tram final de la primera part. Fins i tot, tindrien algunes opcions de fer l'empat, però la bona actuació del porter local Hurtado mantindria la porteria a zero. Quan faltaven tres minuts per arribar al descans, Batllori feia el segon i tranquil·litzava al públic del Guiera, que veia com en qualsevol moment es podria haver complicat el partit.

Segona part verda

En la represa, Héctor Albadalejo marcava el seu primer gol de la tarda quan només feia un minut que els jugadors havien sortit del vestuari. Això feia que el Canet es volqués en atac per aconseguir remuntar el partit, amb porter-jugador inclòs. Però, davant la desesperació dels maresmencs, que veien com no els entrava la pilota a la porteria local, el Cerdanyola ho aprofitava per ampliar les distàncies i liquidar les opcions dels rivals. El més llest de la classe, Albadalejo, feia dos gols més al 26' i al 28' i completava el seu hat-trick particular. Un gol de Sergi Amores a l'últim minut del partit tancava la golejada.