Se suspenen els partits d'Ok Liga d'hoquei patins i Segona B de futbol sala d'aquest cap de setmana

Els dos partits s'han suspès per casos positius de Covid-19 als equips rivals

El Cerdanyola Club d'Hoquei i el Cerdanyola Futbol Club han vist com se suspenen dos dels partits que s'havien de jugar aquest dissabte 24 d'octubre. En ambdós casos, la suspensió s'ha decretat a causa de casos positius de Covid-19 als equips rivals dels clubs cerdanyolencs.

En el cas del Cerdanyola CH, el primer equip femení havia de disputar el partit de la cinquena jornada de l'Ok Liga contra el CP Cuencas Mineras d'Astúries. Una persona de l'equip ha resultat positiu en una prova de coronavirus i la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) ha decidit suspendre el partit previst per dissabte al pavelló de Can Xarau-Paco Arpide. Aquest partit haurà de jugar-se en una altra data.

En la mateixa situació s'ha trobat el Cerdanyola FC. La Real Federación Española de Futbol (RFEF) ha suspès el partit de la primera jornada del grup A de Segona B que havien de jugar contra el FS Pallejà. Un cas positiu a l'equip rival ha comportat l'ajornament del partit a una nova data encara per determinar.

Així, l'únic equip de Cerdanyola que competirà aquest cap de setmana serà el conjunt del Grup 5 de Tercera Divisió del Cerdanyola FC. Els verds començaran la lliga en la jornada 2 després d'haver ajornat el partit de la primera jornada per un cas positiu a les files del Cerdanyola FC. Aquest diumenge a les 12 h visitaran el camp del l'EC Granollers, equip que també s'estrenarà competint aquesta temporada.