Torna les Cursa dels Poblats Ibèrics

Aquesta cursa popular torna en la 14a edició i ho fa després que la Covid-19 hagués obligat a cancel·lar-la l'any passat

La Cursa dels Poblats Ibèrics torna a celebrar-se i ho fa en la seva 14a edició, després que no s'hagués pogut celebrar l'any 2020 per la pandèmia provocada per la Covid-19. Tot i això, aquesta cursa organitzada pel club CIMS Cerdanyola, en col·laboració amb el CEM Cerdanyola, retorna enguany i se celebrarà el dissabte 31 de juliol.

La cursa comptarà amb dos recorreguts, un de 15km i un altre més curt de 10 km, ambdós amb sortida des del Centre Cívic Montflorit i entrant dins del Parc de Colleserola passant pel Poblat Ibèric de Ca n'Oliver i finalment tornant a l'inici de la cursa a Montflorit, on en començar s'entregaran tots els dorsals i bosses als corredors participants.

A més de les curses per adults hi ha la infantil, dins del barri de Montflorit, amb una distància de 900 metres, que també surt i acaba al Centre Cívic.

En acabar, tots els participants tindran accés a la piscina, fins i tot, totes aquelles persones que no vulguin participar en la cursa tenen l'opció d'adquirir una entrada per un menú i accés a la piscina. Les inscripcions encara estan obertes a la pàgina web del club.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.