El torneig Josep Marcet posposa la competició sénior per la detecció de casos de Covid-19

Es manté el torneig de categories inferiors al PEM Guiera

La quarta edició del Torneig Josep Marcet no comptarà amb la competició sènior. l'organització ha decidit posposar aquesta categoria perquè s'han detectat casos positius de Covid-19 entre els jugadors dels dos equips sènior del Club Bàsquet Cerdanyola.

Així, la competició sènior –on havien de participar CB Cerdanyola al dia, Centre Catòlic, el RCD Espanyol i el Sant Jordi de Rubí- es posposa a l’espera de trobar nova data. Igualment, el PEM Guiera viurà dos dies intensos de bàsquet que s’iniciaran dissabte a les 9.30h amb el partit premini CB Cerdanyola- Sabadell sud i acabaran diumenge (12.30h) amb el partit entre el júnior A del CB Cerdanyola davant el AESE. 

Per una altra banda, encara no se sap si el torneig es podrà celebrar amb públic. "El club lamenta que en aquests moments encara no sap si el torneig es jugarà a porta tancada o no, ja que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat d’un aforament limitat, però oficialment no ha comunicat cap decisió", diuen des del CB Cerdanyola.

 

L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Josep Marcet i Prat,  és un “reconeixement a la trajectòria d’una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola” i ja s’ha consolidat a l’agenda esportiva de la ciutat. A més, des de l’organització s’aposta també per la seva vessant solidària. Així, com a principal novetat enguany es poden adquirir samarretes i mascaretes online a la web impressions.cat. Concretament, l’establiment cerdanyolenc ha habilitat un espai a l’apartat ‘solidaris’. També es podran comprar a través de les xarxes socials de l’Associació Josep Marcet i Prat. "Com en altres ocasions, també es pot fer un donatiu a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya", expliquen des del club. 

Què és l’Associació Josep Marcet i Prat?

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics va decidir va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Torneig Josep Marcet.