Tot a punt per a la 10a edició del Duatló de Cerdanyola

El 10è Duatló se celebra aquest 1 d’abril amb el Campionat de Catalunya de Club, la prova Open i la prova Jove.

Aquest dissabte 1 d’abril se celebra la 10a edició del Duatló de Cerdanyola, impulsat per club Cerdanyola Atletisme i Triatló. La cursa tornarà a formar part del Campionat de Catalunya de clubs, i es mantindran les proves Open i Jove.

A més a més, es repeteix l’horari de tarda que es va estrenar en la 9a edició. La sortida es farà a les 17 h i el recorregut transcorrerà al voltant del Parc Tecnològic del Vallès. Les inscripcions estan obertes fins al dijous 30 de març al web oficial del club cerdanyolenc.

Dues transicions

En les categories Open i Campionat de Catalunya, que faran la sortida amb uns minuts de diferència, el recorregut de 5 quilòmetres de la cursa a peu s’ha dissenyat perquè sigui completament sobre asfalt. 

Després de completar el primer circuit, els participants faran la primera transició i agafaran les bicicletes per fer un recorregut de 20 quilòmetres en direcció a Sant Cugat i després dirigint-se a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es faran dues voltes al circuit i, per acabar, els esportistes faran la segona i última transició en la mateixa Avinguda del Parc Tecnològic per iniciar la segona cursa a peu, aquest cop de 2,5 km. Aquest tram final és una anada i tornada pel recinte del Parc Tecnològic, on es podrà controlar les diferències amb els rivals o companys, segons l’organització. Els premis s’entregaran a partir de les 18.45 h al punt d’arribada i sortida.

Mapa del recorregut en bicicleta del Campionbat de Catalunya i de la prova Open.

Mapa del recorregut en bicicleta del Campionbat de Catalunya i de la prova Open.

Prova Jove

Enguany, la jornada de Duatló tornarà a començar amb la prova Jove per a les categories Juvenil, Cadet i Infantil. La sortida es farà a les 14.30 h, també al Parc Tecnològic (PTV).

El primer recorregut a peu tindrà una extensió de 2 quilòmetres fent una sola volta. Després, els joves esportistes agafaran les bicicletes per completar el circuit de 7 quilòmetres per carretera. Es faran dues voltes sense arribar al campus de la UAB i acabaran aquesta segona part al PTV. La part final la recorreran a peu  fent una volta al circuit d’un quilòmetre.

Mapa del recorregut en bicicleta de la prova Jove.

Mapa del recorregut en bicicleta de la prova Jove.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.