Tres fitxatges per a reforçar el Cerdanyola d'OK Lliga

Maria Inés Gaivéu, Micaela Balmaceda i Gore Paredes s'incorporen a les files del primer equip

El Cerdanyola CH continua amb la reestructuració del femení d'OK Lliga. Després de les altes ja confirmades de la portera Júlia Vilarrasa i les jugadores Sígrid Aparicio i Júlia Cabré, el club ha anunciat tres incorporacions més.

La primera, es tracta de la portuguesa de 18 anys, Maria Inés Gaivéu, que arriba a Cerdanyola procedent del Stuart de la lliga de Porugal. La jove jugadora ha vestit la samarreta del Benfica i Vila-sana i també ha estat present amb la selecció de Portugal sub-17.

La segona novetat és Micaela Balmaceda. La jugadora argentina de 29 anys, prové del Benfica i en el seu palmarès destaquen un subcampionat amb la selecció argentina sub-20 i el Campionat Nacional i la Taça de Portugal amb el club portugués.

Per últim, Gore Paredes s'incorpora a les files del Cerdanyola, procedent del HC Palau de Plegamans B de Nacional Catalana. Paredes defensarà la porteria del primer equip d'OK Lliga, alternant amb la dinàmica del segon equip de Nacional Catalana.

Les baixes confirmades

La baixa més destacada en el primer equip femení és la de la portera, Mariona Surós, qui ha defensat els tres pals verd-i-blancs durant les últimes vuit temporades. Tampoc continuaran a l’equip Anna CarranzaNatalia Crespo i la portera Estela Rubio.

Més info: Fitxatges i comiats al Cerdanyola Club d'Hoquei d’Ok Liga

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.