Victòria del Cerdanyola Club d'Hoquei en un duel elèctric d'Ok Liga Plata (5-4)

El primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei s'imposa per 5-4 al CE Vendrell en la 17a jornada d'Ok Liga Plata Norte

Els de Diego Mir han patit a la dissetena jornada d'Ok Liga Plata Nord disputada aquest dissabte a Can Xarau, però finalment han obtingut la victòria per 5-4 davant del Club Esportiu Vendrell. Així, el primer equip masculí del Cerdanyola CH s'endú la novena victòria de la temporada i escala a la tercera posició de la taula, amb 31 punts.

Primera part disputada al final

Els cinc minuts inicials han estat de domini cerdanyolenc i així ho ha demostrat Alvaro Borja en el 6' obrint el marcador després de superar al porter en un moment de perill insistent dels locals. El Cerdanyola ha continuat dominant la possessió i fent perill, fins que Ignasi López ha definit el segon gol davant d'un desajust defensiu en el minut 15. El Vendrell s'ha despertat arran d'un moment polèmic en els últims vuit minuts del primer temps, quan l'àrbitre ha xiulat falta a favor del conjunt visitant just un segon abans que el Vendrell endollés la bola dins la xarxa, i ha anul·lat el gol.

Alvaro Borja del Cerdanyola Club d'Hoquei d'Ok Liga Plata. FOTO: Nora MO

Els locals s'han desestabilitzat quan s'han quedat tres jugadors contra quatre per la targeta blava de la jugada anterior, i Gabriel Villares ho ha aprofitat en el 19' per definir el 2-1. En aquest delicat moment, Borja ha estat novament sancionat amb blava i aquest cop sí que Aldo Antonio Mejía ha transformat la falta directa assolint l'empat a 2. Ja en jugada, els locals han pogut desempatar arran d'una contra de Marc Coy, que l'ha cedit a Erik Gual, però la pilota s'ha trobat a una mà sota pals. L'últim minut ha sigut d'alta tensió, amb jugades de contra continuades i una falta directa a favor del Cerdanyola en l'últim segon que no ha estat gol.

Tres gols en tres minuts

Els de Diego Mir han entrat amb les piles carregades a la represa. Al minut 21, Alvaro l'ha tingut xutant just davant del porter del Vendrell, però especialment perillós ha estat el penal que ha picat Coy en el 30', que s'ha estavellat al pal. Si més no, el rebot d'aquest penal ha permès al mateix Coy esmenar el seu error transformant en la següent jugada. A partir d'aquí s'han succeït els tres minuts més intensos del partit: un minut després del 3-2, Lluis Ferrer ha empatat arran d'una contra molt ràpida, i pocs segons després, Coy ha rebut una assistència al segon pal i ha recuperat l'avantatge pel Cerdanyola

La tensió s'ha calmat després del 4-3, produint-se alguna ocasió perillosa a favor dels locals. Minuts de poc perill després del gol del Cerdanyola. Alguna ha tingut el conjunt verd i blanc. Marc Coy de cullera una molt bona ocasió davant del porter, i just en la següent Ignasi davant del porter la rep i remata però l’aturen sota pals. Ja en els últims sis minuts d'encontre, Alvaro Borja ha xutat des de prop de mitja pista una pilota que ha anat directa contra la xarxa, atorgant al seu equip un avantatge clau per la victòria. El Vendrell ha insistit i ha retallat a 5-4 un minut després, però no ha estat suficient per empatar.