Victòria del Cerdanyola Futbol Club per 5-3 davant de La Nucía futsal

Els tres punts sumats situen als de Santi Lara en zona de play-off d'ascens gràcies a la derrota del Picassent

Victòria importantíssima del primer equip futsal del Cerdanyola Futbol Club. Els de Sant Lara s'han imposat aquest dissabte 16 de març 5-3 davant del CD La Nucía Futbol Sala en un duel molt igualat on els locals han demostrat el seu domini. Els tres punts i el fet que el Picassent FS no hagi sumat davant del CN Sabadell permet als verd-i-blancs escalar a la quarta posició de Segona B Nacional

Primera part 3-2

El Cerdanyola s'ha avançat en els 5 primers minuts amb un gol aldes del segon pal d'Albadalejo i un xut potent d'Amores. Els locals han pogut dominar el partit des del principi, però transcorregut 13 minuts, La Nucía ha transformat el 2-1 amb un gol de falta. Llavors el domini s'ha decantat més pels visitants que han emprès un joc molt agressiu. Han tingut ocasions molt clares com quan Albadalejo ha perdut la pilota en atac i els rivals han pogut fer una contra que el porter ha aturat amb dificultats. Amores s'ha endut el rebot d'aquesta jugada per fer una nova contra que ha anat molt a prop del travesser.

Amb el marcador encara a favor, el Cerdanyola s'ha centrat a defensar amb contundència neutralitzant cada intent de La Nucía d'apropar-se a porteria. En els últims dos minuts, Batllori ha mostrat la seva magnificència en el domini del regateig però l'ocasió ha acabat en res. L'últim minut ha estat el més intens de la primera part. La Nucía ha empatat quan faltaven 50 segons amb un gol magnífic directe a l'escaire. El Cerdanyola s'ha proposat revertir aquesta situació tan perjudicial psicològicament definint el 3-2 en els últims 20 segons en una jugada conjunta entre Busquets i Albadalejo. En aquest moment Guiera ha vibrat d'eufòria i ha cantat "Busi, Busi" amb totes les seves forces.

Segona part 5-3

A la represa, la tensió de l'últim minut de la primera part s'ha traslladat al terreny de joc però triplicat. Amdós equips sabien que qui definís el següent gol s'emportaria el partit amb molta probabilitat. La Nucía l'ha tingut en una falta molt perillossa similar al seu primer gol, però s'ha desviat. Però ha estat el Cerdanyola qui s'ha avançat gràcies a una combinació amb Busquets que ha rematat a plaer i sol davant de porteria, superant al porter que s'havia avançat. Amb el 4-2, els de Sant Lara s'han enfocat en defensar porteria, i els mateixos jugadors han fet de porters en diverses ocasions aturant pilotes amb el cos.

La insistència ha tingut premi pels visitants en el minut 29, en una jugada similar al quart gol del Cerdanyola, en què el porter local s'ha avançat i ha deixat la porteria al descobert pel rematador. El domini s'ha anat alternant cap a un equip i cap a l'altre, tot i que el Cerdanyola s'ha mostrat un pèl més sòlid tan en defensa com en atac. El Cerdanyola ha tingut més ocasions però el cinquè gol ha arribat per la desesperació dels rivals que han jugat de cinc deixant la porteria indefensa, el qual ha permès als locals rematar de porteria a porteria amb premi.