Victòria del Cerdanyola Futbol Club de futsal que li permet lluitar pel play-off

Els de Santi Lara guanyen 3-1 al Futbol Sala Picassent i se situen cinquens a Segona B Nacional

El primer equip de futbol sala del Cerdanyola Futbol Club es va imposar dissabte per 1-3 a un rival imbatible fins ara, el Futbol Sala Picassent. El triomf els permet tenir possibilitats en la lluita per entrar en la fase de play-off d'ascens a Segona A, a la qual passen els quatre primers classificats de la taula. Actualment, el Cerdanyola és cinquè amb 38 punts a cinc del Picassent, quan encara queden per davant vuit partits on es veuran les cares amb els primers de la lliga, el Covisa Manresa i el CDS La Nucia. Al Futsal Mataró, tercer classificat, el van guanyar en la segona volta per 3-8.

Inici a remolc

La primera part va set molt igualada amb un joc concentrat sobretot a mitja pista i amb comptades arribades a porteria. L'acció de l'encontre es va concentrar sobretot a la segona part, que al principi va estar dominada pels visitants. El Cerdanyola va tenir diversos errors en sortida de pilota, fallant en les passades llargues. En els quatre primers minuts encara no hi havia hagut cap oportunitat clara.

En el cinquè minut el Picassent va tenir la primera xutant una pilota que Hurtado es va haver d'obrir de cames per aturar. Amb un Cerdanyola encara adormit, els valencians van ser encara més perillosos arran d'una contra que va acabar amb un xut en carrera que Hurtado va aturar magistralment. Tot i el domini visitant, els locals mantenien una robusta defensa.

Última meitat dominant

Al minut 8, Batllori va protagonitzar la primera ofensiva contundent xutant en carrera una pilota que Daniel Alonso va intentar acompanyar sense èxit. Un minut després el 0-1 va estar a prop quan el Picassent va insistir amb dos xuts seguits. Però finalment va desencallar Hèctor Albadalejo pel Cerdanyola en el 10' amb una rematada al costat del porter arran d'un inici de jugada de corner. El mateix Albadalejo va fer doblet un minut després, rematant de cap des de la central un rebot provocat per Amores (2-0).

La tensió es va apoderar de l'encontre quan, només trenta segons després, els rivals van golejar en una jugada conjunta d'insistència. Amb el 2-1, els de Santi Lara van trobar el seu millor futbol. Rocabayera va poder definir en un error de sortida de pilota dels locals, i poc després la pilota va fregar el travesser amb porteria sola. Quan el Picassent començava a treure les urpes, Batllori va rebre una falta atacant que el conjunt arbitral va amonestar amb penal a favor dels verd-i-blancs, que Amores va transformar. Als últims minuts el Cerdanyola es va tancar a defensar una formació de cinc jugadors i Hurtado va fer els seus millors minuts sota pals.