Victòria del Club Bàsquet Cerdanyola davant del Club Natació Sabadell (80-74)

El primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola es va imposar dissabte en la 23a jornada de Super Copa Masculina

El PEM Guiera va acollir dissabte 21 d'abril una anhelada victòria del primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola, després d'una ratxa de tres derrotes seguides. El triomf davant del Club Natació Sabadell per 80-74 en la vint-i-tresena jornada de Super Copa Maculina situa els verd-i-blancs en la quarta posició per sota de la lliga, empatat a punts amb el Barberà.

Partit dominat pels locals

El partit, tot i estar viu fins al final, va estar dominat amb comoditat pels locals en els quatre parcials. Els primers punts del Cerdanyola van ser de triple a càrrec de Genís Tena, i tot seguit Alejandro Rodríguez el va imitar fent pujar sis punts més a l'electrònic. El Cerdanyola va poder mantenir una distància de més de cinc punts en aquest primer temps, que es va saldar 22-13.

La dinàmica va continuar similar en el segon quart, fins que arribant a la meitat el Natació va retallar fins a tres punts de diferència. Tot i això, els locals es van refer i van terminar el temps amb més de deu punts d'avantatge, 42-29. El tercer temps va ser enterament dominat pels verd-i-blancs, que van mantenir la diferència de 10-15 punts fins al final (60-50).

L'últim quart va ser el més patit pels locals, ja no per la distància de punts, que continuava sent alta, sinó per la intensitat oferida pel rival. Quan faltaven quatre minuts pel final, els visitants es van col·locar a una distància perillosa de quatre punts, però el Cerdanyola va aconseguir mantenir el nivell com per a endur-se el partit (80-74).