Victòria del Club Bàsquet Cerdanyola després d'una mala ratxa

El primer equip del CB Cerdanyola s'imposa al Bàsquet Manresa per 99-85 en la 9a jornada de Super Copa Masculina

El Sènior A del Club Bàsquet Cerdanyola va aconseguir una victòria després de tres derrotes continuades el dissabte 25 de novembre en la novena jornada de Super Copa Masculina. El partit al PEM Guiera davant del Bàsquet Manresa es va saldar amb un 99-85 que situa l'equip en la desena posició de la lliga amb 12 punts.

Inici molt igualat

El Cerdanyola va començar amb bon peu obrint el marcador i anant-se de sis punts, aprofitant que els rivals no acababen de trobar el seu joc. El Manresa no va encistellar fins a passats dos minuts, i un llençament de tres punts els va acostar al Cerdanyola fins que van poder igualar. A la meitat del parcial l'equilibri era màxim, i durant uns minuts tots dos equips encertaven en el seu atac. A partir d'un triple dels cerdanyolencs, l'equip va poder avançar-se de sis punts i dominar el joc, tot i que per poc temps. Arran d'un atac llarg amb moltes refusades, el Manresa finalment va encistellar i a poc a poc van tornar a retallar distància. A falta de dos minuts, els visitants es van imposar en el marcador i el parcial va acabar amb un renyidíssim 19-20.

El CB Cerdanyola en un partit de Super Copa Masculina. FOTO: Nora MO

El segon parcial va ser igual de parell. Durant els tres primers minuts entre ambdós equips van sumar una cinquena de cistelles només. El Cerdanyola es mantenia amb una mitjana de dos punts per sota fins que va poder iguala, tot i que ipso facto els van encertar des dels tres punts. Així es va mantenir la distància fins que quan faltaven 3 minuts per a mitja part, els rivals van poder marxar-se de set punts. Malgrat la bona jugada personal del dorsal 6 Gerard que va fer un triple permetent acostar molt al Cerdanyola amb el rival, finalment la mitja part es va saldar amb 37-43.

Segona part de remuntada

Els locals van començar la represa molt connectats, sent conscients de la importància d'encertar els tres primer atacs per aconseguir l'empat i remuntar. I així va ser, perquè els quatre punts inicials van ser pel Cerdanyola i aixo va permetre retallar distàncies fins a avançar-se 49-47. A partir d'aquí la dinàmica del primer parcial es va reprendre amb distància de dos punts durant uns quants minuts. Quan s'acabava el tercer parcial, el Cerdanyola va sumar encistellar dos triples seguits que li van permetre tancar amb una distància més còmode, 66-60. A partir d'aquí, el Cerdanyola va poder dominar el partit mantenint-se per sobre durant tot l'últim parcial fins a aconseguir una distància de 14 punts amb el resultat final, 99-85.