Victòria del Club Bàsquet Femení Cerdanyola davant del TGN Bàsquet (58-51)

El primer equip del Club Bàsquet Femení Cerdanyola s'imposa al TGN Bàsquet en l'11a jornada de Super Copa Femenina

El Sènior A del Club Bàsquet Femení Cerdanyola va sumar dissabte 2 de desembre després d'una considerable ratxa de derrotes, en el partit corresponent a l'11a jornada de Super Cop Femenina. El partit davant del TGN Bàsquet es va saldar 58-51

Remuntada i cap amunt

El primer parcial es va saldar amb un 18-13 favorable al Cerdanyola, que va remuntar cap a la meitat del parcial, quan havia començat per sota. Aquesta embranzida va ser clau per tot el partit, en què les locals van poder aguantar l'avantatge fins al final.

Al segon parcial les locals van aconseguir distanciar-se amb una mitjana de sis punts a favor, mantenint alhora una defensa molt ferma. Un bon encert des dels tres punts i llençaments lliures a favor van permetre les cerdanyolenques assolir la còmoda avantatge de 10 punts (34-22).

Superioritat a punt de ser revertida

A la represa, les locals van marcar un inici immillorable sumant des dels tres punts. Els dos minuts inicials van romandre al limbo, sense massa cistelles a cap banda. El Cerdanyola va fer una bona jugada conjunta en el minut 6 d'aquest tercer parcial, quan després d'encertar dos tirs lliures van recuperar la pilota tornant a encistellar. El domini i el control del partit es quedaven a casa. Al final del parcial el protagonisme va ser per a l'aler Esther Cortés que va fer pujar sis punts seguits encistellant dos treiples (48-34).

L'últim parcial va ser evident la relaxació de les locals, que en els primers quatre minuts només havien sumat dos punts. El rival escurçava a poc a poc distàncies fins als quatre punts, moment eufòric per a les visitants que veien possible la remuntada. Amb un TGN ja ficat plenament en el partit, les cerdanyolenques van haver de fer l'embranzida final per a poder endur-se la victòria. FInalment les d'Albert Roig van mantenir la compostura acabant 58-51.