Victòria del Club Bàsquet Femení Cerdanyola en un partit dominat a Guiera

El primer equip del CBF Cerdanyola s'imposa 54-49 al SESE en la 15a jornada de Super Copa Femenina

Les d'Albert Roig del Club Bàsquet Femení Cerdanyola han sumat una victòria aquest dissabte 27 de gener al PEM Guiera després d'una ratxa de tres derrotes. El primer equip s'ha imposat per 54-49 al SESE en la quinzena jornada de lliga, per situar-se en la vuitena posició.

Primer quart clau per avançar-se

El primer quart ha estat molt equilibrat en punts, amb un electrònic que començava afavorint les visitants amb quatre punts de distància. Tot i això, les cerdanyolenques s'hi han pogut repenjar gràcies a triples de Maria Cabello, Sara Forés i Judith Romera, permetent a les locals estar per davant en la major part del període fins a tancar 18-16

El CBF Cerdanyola davant del SESE a Guiera. FOTO: Nora MO

Al segon quart, la dinàmica de ping-pong de cistelles s'ha mantingut durant els quatre primer minuts, fins que un triple d'Esther Cortés i una cistella d'Alba Lago han permès al Cerdanyola tenir la distància més gran fins ales hores (20-27). Aquesta bona ratxa del Cerdanyola ha estat clau per tenir el control del partit, que des d'aleshores fins al final els hi ha estat favorable en punts. En aquest segon parcial, s'ha mantingut una distància aproximada de cinc punts fins al final (31-26).

Augmenten les distàncies

A la represa, el SESE ha estrenat el marcador, però en l'atac del Cerdanyola, Paula Moreno ha encertat des dels tres punts ampliant encara més la distància. L'electrònic s'ha mantingut 34-28 fins a transcorreguts tres minuts, les locals han obert encara més distàncies arran de dos tirs lliures encertats d'Eva Garcia fins arribar als dos dígits de diferència. Un crit d'eufòria de la banqueta verda s'ha sentit en el 40-28. Finalment el quart ha tancat 41-30

L'últim quart no ha estat un camí de roses per les locals, però la gran avantatge de punts les ha permès mantenir el control. Els primers minuts, el SESE ha retallat distàncies fins al 41-35, quan un triple molt necessari d'Esther Cortés ha retornat una certa tranquil·litata les d'Albert Roig. La dinàmica en aquest quart ha canviat d'un pin- pong de cistelles a molt punts seguits per a un equip, i d'aquesta manera el SESE ha pogut retallar a tres (44-41) gràcies a un triple de Miriam Ferreri. Així, la distància s'ha retallat a tres o quatre punts, tot i que el Cerdanyola s'ha mantingut ferm en atac i defensa fins al final (54-49).