Victòria i cop a la taula del Cerdanyola Club d'Hoquei a l'Ok Liga Plata

El Cerdanyola CH va gianya 5-3 al HC Sant Just, un dels dominadors de la categoria

El Cerdanyola Club d'Hoquei ha sumat una victòria necessària a l'Ok Liga Plata en la 12a jornada. Els verd-i-blancs han obert la segona volta imposant-se 5-3 al Hoquei Club Sant Just, quart classificat i candidat a l'ascens.

Amb aquesta victòria, el Cerdanyola CH acumula 13 punts i se situa a la part mitja de la taula del Grup Nord, quatre punts per sobre del descens. Els cerdanyolencs es van refer del dur resultat a la pista del HC Sant Just en la primera volta, quan van caure 6-1. La victòria coral del dissabte 28 de gener mostra una consolidació del projecte a la nova categoria.

Solidesa verd-i-blanca

El partit contra el HC Sant Just va arrencar amb un ritme intens i les primeres faltes. Pol Macià va fer el 0-1 per als visitants al minut 7, però tot seguit, Arnau Gangonells va encertar un penal per establir l'empat 1-1. Gerard Miquel i Joan Pujalte van trencar l'empat fent pujar l'1-3 al marcador. Els cerdanyolencs es van mantenir dins del partit sumant ocasions, fins que David Ramírez va poder retallar distància fent el 2-3 abans del descans.

A la segona meitat va arribar la remuntada verd-i-blanca. L'equip dirigit per Andi Colaianni va saber frenar l'atac del HC Sant Just i va batre el porter Albert Masoliver amb gols de David Martínez, Pere Urpi i d'Erik Gual des del punt de falta directa. Abans del xiulet final, els santjustencs van tenir una oportunitat de falta directa, però Pujalte va enviar fora el llançament.

Pròxim partit a Mataró

El Cerdanyola CH disputarà la 13a jornada a la pista del Club Hoquei Mataró, el dissabte 4 de febrer a les 20.30 h. Els mataronins són líders del Grup Nord i tenen l'objectiu de pujar de categoria fins a l'Ok Liga. En la primera volta, el CH Mataró va guanya 2-3 a Can Xarau, i en l'enfrontament anterior durant la Lliga Catalana Plata, els verd-i-blancs van guanyar 3-4.