Victòria dominada del Cerdanyola Futbol Club de 2a RFEF davant del Terrassa FC

Els d'Oliver Ballabriga s'imposen 2-0 al Terrassa FC en la 26a jornada de lliga

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ja comença a veure la llum al final del túnel del descens de Segunda B-Segunda Federación. Els tres punts aconseguits en la victòria de diumenge per 2-0 davant del Terrassa FC, situen als d'Oliver Ballabriga en la quinzena posició amb 29 punts, en una zona de la taula molt ajustada en què entre la vuitena i la quinzena plaça hi ha quatre punts de diferència. L'objectiu del Cerdanyola és acabar la temporada com a mínim en la tretzena posició per tal de poder optar a competir al torneig de permanència de la categoria.

Max Marcet, Iñaki Recio i Boris Garrós a la victòria del Cerdanyola FC contra Terrassa FC. FOTO: Nora MO

Primera part de cara

Els primers minuts a Fontetes van ser de tempteig entre ambdós equips. La primera ocasió clara la va tenir el conjunt verd-i-blanc al minut 20 a càrrec del capità Max Marcet, que ja avisava a la porteria contrària. Tres minuts després el mateix Marcet va desencallar l'electrònic, aprofitant una errada defensiva i lluitant-la fins a estavellar l'esfèric contra la xarxa.

victòria del Cerdanyola FC contra Terrassa FC. FOTO: Nora MO

A partir de l'1-0 el domini es va decantar amb claredat pels locals, que continuaven insistint buscant el segon. Va estar molt a prop Carlos en el 29', quan va rebre una pilota molt perillosa trencant el fora de joc que va acabar en mans del porter visitant.

Segona part d'assegurar la victòria

El segon gol va arribar quatre minuts després que comencés la segona part, a càrrec d'un jove lateral recentment fitxat, Iñaki Recio. Niko Kata va iniciar jugada, la va rebre Max des de la central i la va cedir a Recio, qui va superar en carrera al defensa i en xut al porter vermell. Al 56', Bruno Lorente va intervenir tallant amb el peu una pilota perillosa del Terrassa que venia d'una contra ràpida. Poc després, Carlos, Max i Boris van combinar en una jugada molt ben coordinada que va ser neutralitzada sota pals.

Victòria del Cerdanyola FC contra Terrassa FC. FOTO: Nora MO

A partir de la segona meitat d'aquest últim temps, ja amb el 2-0, el Cerdanyola va mantenir la calma i es va centrar a defensar bé la seva porteria. Al minut 64 el Terrassa va tenir un atac llarg ben neutralitzat pels verd-i-blancs. Cinc minuts després, el segon golejador del partit va insistir entenent-se bé amb Boris en una ofensiva no transformada. Als últims minuts el porter cerdanyolenc Àlex va ser clau aturant més d'un dispar perillós que hagués posat als locals entre les cordes. Finalment cap equip va fer moure el marcador.