Victòria per a l'esperança del Cerdanyola Futbol Club

El Cerdanyola FC va guanyar 3-2 al CD Estepona a Les Fontetes

El Cerdanyola Futbol Club de 2a RFEF va guanyar 3-2 al CD Estepona, el diumenge 26 de febrer, sumant tres punts que els apropen a la permanència. Els verd-i-blancs són 15ns amb 25 punts, quatre per sota de la salvació.

Els gols de Nils PuchadesNiko Kata i Max Marcet van servir perquè el Cerdanyola FC sumés una victòria per a l'esperança de les seves opcions de permanència a 2a RFEF. En aquesta jornada 23, l'equip dirigit per Oliver Ballabriga es va imposar al vuitè classificat.

Després dels gols de Puchades i Kata a la primera meitat, el CD Estepona va retallar distància amb un gol abans del descans. A la segona meitat, els andalusos van establir l'empat, però Marcet va sentenciar la victòria al minut 73 davant l'afició cerdanyolenca.

El pròxim partit el jugaran a Segovia contra el Gimnástica Segoviana, el diumenge 5 de març a les 12 h.