Victòria de l'Handbol Cerdanyola davant la Cooperativa Sant Boi (34-29)

El primer equip femení del Club Handbol Cerdanyola suma tres punts en la 14a jornada de Primera Catalana

El Sènior Femení del Club Handbol Cerdanyola es va imposar al Cooperativa Sant Boi per 34-29 el diumenge 20 de febrer al PEM Guiera, en el partit corresponent a la catorzena jornada de Primera Catalana. Amb aquesta victòria, les verdes es consoliden a la quarta posició de la lliga.

1a part

El partit començava igualat amb uns primers minuts de tanteig. No va ser fins a l'equador de la primera part quan el Cerdanyola va posar una marxa més en ritme i intensitat, que li va servir per aconseguir un primer avantatge. Gràcies a l'efectivitat ofensiva i a la contundència en la defensa, la diferència va augmentar i els dos conjunts marxaven a vestidors amb un marcador de 19-13 favorable a les verd-i-blanques.

2a part

A la represa, la dinàmica del partit va continuar en la mateixa línia. Les locals es feien fortes en la seva línia defensiva i aprofitaven les petites errades del Sant Boi. La distància en l'electrònic va créixer fins als 8 gols de diferència, tanmateix, en els últims 15 minuts de joc el Cerdanyola es va relaxar i la Cooperativa Sant Boi ho va aprofitar per retallar distàncies.

En els últims minuts de partit, les d'Edu Gómez van reafirmar la superioritat de la primera part i van acabar de rematar l'encontre, tot i que les visitants van tenir una opció més que possible per remuntar el partit. Finalment, el Cerdanyola va tornar a endollar-se en l'últim alè del partit, aconseguint endur-se els tres punts.

Pròxima trobada

D'aquesta manera, el Sènior Femení torna a guanyar i es consolida en la quarta posició de Primera Catalana amb 11 punts. Acabada ja la primera fase regular, tots els equips han de jugar com a mínim 1 partit dels que van quedar ajornats per casos positius. En el cas del Cerdanyola, el pròxim encontre serà contra la UE Sarrià el dissabte 5 de març a les 20 h.