Victòria i lideratge per un Cerdanyola FC de futsal invicte a Guiera

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala venç l'Indústries Santa Coloma (3-2) i es col·loca líder en solitari

El PEM Guiera va esclatar d'emoció diumenge al vespre per la victòria del sènior del Cerdanyola FC de futsal davant d'un dels favorits de la taula, l'Indústries Santa Coloma. Un treballat 3-2 que situa l'equip de Santi Lara líder provisional de Segona Divisió Nacional B, després d'haver guanyat cinc de les sis jugades disputades.

Bussi i Alonso, protagonistes de l'encontre

El partit començava amb un domini dels visitants però mantinguts a ratlla amb una defensa tancada del Cerdanyola. Les oportunitats pels locals no van ser escasses en aquesta primera part, en què els de Santi Lara van explotar la compenetració que els caracteritza fent passades ràpides i provocant perill a la porteria contrària. Va ser innegable la qualitat de Bussi, les seves recurrents entrades, els seus driblatges i la seva facilitat per repartir joc. El Cerdanyola va protagonitzar diverses jugades letals en què només faltava definir. Per la seva banda, el Santa Coloma es mantenia ferme i obligant el porter verd-i-blanc a treure la mà en més d'una ocasió.

El Cerdanyola FC de futsal venç l'Indústries Santa Coloma i es posa líder de Segona B Nacional. FOTO: Nora MO

La tensió es palpava a Guiera quan s'acostava la mitja part i el marcador encara no s'havia estrenat. En els últims tres minuts les ocasions del Cerdanyola arribaven sobretot arran de contres facilitades especialment per Daniel Alonso, que va tallar més d'un atac dels rivals. En una ocasió, Bussi va tornar a demostrar la seva qualitat marxant sol de tres jugadors, però va caure a terra en una acció polèmica en què l'afició verd-i-blanca reclamava falta. Però l'eufòria a la graderia va arribar quan, en l'ultimíssim segon de temps, Jan Torras va definir l'1-0 arran d'un inici de jugada de córner amb una canonada directa a l'escaire.

El control pel Cerdanyola

A la represa, el vent bufava a favor dels locals i la bona ratxa va raportar resultats: en el primer minut de la segona part, Bussi va driblejar tres jugadors i, ajudat per dos companys que van fer de paret, va pujar el 2-0 al marcador. Però la resposta del Santa Coloma va ser ràpida i eficaç, i no va perdonar un error defensiu del Cerdanyola definint el 2-1 uns segons després. Aquest gerro d'aigua freda va servir als de Santi Lara per recuperar la concentració i donar-ho tot per impedir l'empat.

Daniel Alonso va destacar en aquesta segona part pressionant fins i tot en els inicis de jugada i provocant ocasions inesperades i perilloses. El domini del Cerdanyola era tan evident que, durant uns minuts, al Santa Coloma li costava superar la mitja pista. Però l'equip no podia abaixar la guàrdia davant d'ocasions com la del minut 10, en què el porter rival va fer una passada llarga que un jugador va rematar al costat de la porteria verda.

Un pal d'Alonso en el minut 11 feia resistir-se el 3-1, però cinc minuts després, el mateix pivot va rebre una assistència en què no va perdonar. En els últims minuts, el Santa Coloma va fer porter-jugador i va aconseguir definir el 3-2, però la defensa impugnable dels locals no els va permetre donar la volta al partit.