Victòria necessària del Cerdanyola Futbol Club al PEM Guiera

El Cerdanyola FC de futbol aconsegueix la sisena victòria de la lliga de Segona Divisió B davant del CE Escola Pia Sabadell per 5-3

El primer equip del Cerdanyola Futbol Club de futbol sala es va imposar al CE Escola Pia Sabadell per 5-3 en l'onzena jornada de Segona Divisió B, disputada el passat dissabte 27 de novembre al PEM Guiera. Una victòria ben rebuda pels de Santi Lara que acumulen sis victòries, quatre derrotes i un empat.

1a part: dificultats per definir

La trobada es va iniciar força equilibrada amb un domini altern d'ambdós equips. L'electrònic es va estrenar en el 9', arran d'un servei de cantonada rematat pel jugador visitant Uri Arderiu. La reacció del Cerdanyola va ser immediata, provocant l'1-1 gràcies a una acció individual de Sergi Amores. Les ocasions perilloses van seguir arribant per part dels dos equips, sense acabar de definir. No va ser fins a la jugada final de la primera part que, Héctor Albadalejo, va pujar el 2-1 al marcador aprofitant un refús a l'àrea.

2a part: hattrick i doblet verd-i-blanc

A la represa, els verd-i-blancs van començar amb bon peu definint el 3-1 amb una acció d'Amores, tot i que l'Escola Pia no va trigar a tornar el gol. Amb un 3-2, els locals van aconseguir mantenir la situació fins a arribar una acció polèmica per unes possibles mans de Bussi a l'àrea pròpia, que es va resoldre en penal. EL visitant Arnau Grell va transformar la pilota aturada aconseguint empatar el partit. La tensió va envair els 10 minuts finals, comptant una acció clau en la trobada per l'expulsió per doble amonestació de l'escolapi Marc Navarro.

Aprofitant la superioritat, Amores va completar el hattrick quan faltaven 4 minuts, i Héctor Albadalejo va sentenciar el resultat en els últims segons pujant el 5-3 a l'electrònic.

Pròxima trobada

Aquesta victòria situa al Cerdanyola Futbol Club al mig de la classificació en la setena posició, amb 19 punts. Els de Santi Lara buscaran sumar-ne tres més el pròxim diumenge 5 de desembre a les 12 h al pavelló de l'Ape Merinals Insercad A