Victòria necessària del Club Bàsquet Femení Cerdanyola a Liga Femenina 2

El CBF Cerdanyola guanya 46-43 a un dels rivals directes per la permanència, el Femení Sant Adrià

El primer equip del Promoviatges Club Bàsquet Femení Cerdanyola ha sumat la seva primera victòria com a local a Liga Femenina 2. Les cerdanyolenques es van imposar 46-43 al Femení Sant Adrià en la jornada 10 de la competició estatal.

Remuntada verd-i-blanca

El partit del dissabte 3 de desembre al PEM Guiera va començar malament per al CBF Cerdanyola, que va tancar el primer quart per darrere al marcador 11-20. El Femení Sant Adrià es va mantenir més fort en el segon quart i el descans va arribar amb avantatge per a l'equip visitant, però amb un Cerdanyola que aconseguia retallar distància (25-27).

L'equip dirigit per Pili Bilbao va continuar amb la remuntada en el tercer quart amb un parcial 13-8 que les posava amb 38-35 a l'inici de l'últim tram de partit. L'últim quart va ser el més igualat de tots. Ambdós equips van fer 8 punts, però l'avantatge previ del CBF Cerdanyola els hi donava la tercera victòria de la temporada, i la primera davant l'afició cerdanyolenca.

Amb aquesta victòria, les de Pili Bilbao sumen punts davant d'un dels seus rivals directes per la permanència. Des de l'onzena posició, el conjunt verd-i-blanc rebrà la visita de l'Advisoria Boet Mataró en la jornada 11, el pròxim dissabte 10 a les 18 h i al PEM Guiera.