Victòria de prestigi del Cerdanyola CH per no perdre pistonada

Després de dos partits sense guanyar, els vallesans van aconseguir els tres punts a la pista del Tordera (4-7) i se situen a només un punt del líder

El Cerdanyola Club d'Hoquei va mostrar una de les millors versions de la temporada a la pista del Club Patí Tordera (4-7). El conjunt verd-i-blanc va ser clarament superior a l'equip maresmenc per endur-se els tres punts en la jornada 8 de la OK Liga Plata.

Després de patir una derrota i un empat en els últims dos partits, el conjunt dirigit per Diego Mir es retrobava amb el triomf a Tordera. En l'inici, Daniel Treccagnoli avançava als locals aprofitant un desajust defensiu cerdanyolenc. La resposta dels vallesans seria immediata, Erik Gual retornava l'empat al marcador als 8 minuts de joc (1-1). Seguidament, el Cerdanyola es faria clar dominador del partit. Marc Coy, resolent una falta favorable amb un fort llançament, feia el segon gol vallesà. Un inspirat Guille de Moya, amb dos grans xuts des de mitjana distància, feia un doblet de gols per ampliar encara més les diferències en l'electrònic abans de marxar al descans (1-4).

A la represa, el Tordera tindria una ocasió clara des de la falta directa després d'una targeta blava sobre Ignasi López. En l'acció, el porter del Cerdanyola 'Ninu' Pérez es feia immens per desviar el llançament del capità torderenc Pablo Torres. Pocs segons més tard, com a resposta, Álvaro Giménez finalitzava una gran jugada combinativa per fer el cinquè gol verd-i-blanc. En una nova acció de bola parada, aprofitava per anotar Torres, que aquesta vegada no perdonava per fer el segon gol del seu equip. Tot i els intents de remuntar per part del Tordera, el Cerdanyola mostraria en tot moment una gran superioritat.

En el tram final de partit, Marc Coy, anotava el sisè gol vallesà de penal. Poc després tornava a colpejar Torres, novament de falta directa. Però la sentència la firmaria Álvaro Giménez, que feia el setè gol cerdanyolenc també de falta directa. Un gol de Manuel Torres pel Tordera als minuts finals no canviaria el signe final de l'enfrontament, que es resolia amb una solvent victòria del Cerdanyola (4-7).

Amb aquest resultat, l'equip es retroba amb el triomf després de no fer-ho en les últimes dues jornades i es col·loca segon classificat amb 19 punts. Aquest dissabte (20h), el Cerdanyola rebrà la visita del CP Vilafranca a Can Xarau, líder de la lliga tan sols un punt per sobre dels verd-i-blancs.