Victòria suada del Cerdanyola Club d'Hoquei en el debut d'OK Liga Plata

El primer equip masculí del Cerdanyola CH s'imposat 3-2 davant del CP Manlleu a Can Xarau

El prmer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei s'endú la victòria en el debut d'Ok Liga Plata Nord disputat dissabte 21 d'octubre a Can Xarau. El resultat es va saldar 3-2 contra un Club Patí Manlleu molt combatiu en els últims minuts que quasi va assolir la remuntada. Tanmateix, la mestrança del nou fitxatxe Marc Coy va ajudar a controlar el partit definint dos dels tres gols i dirigint el joc dels de Diego Mir en tot moment.

Celebració de la victòria en el debut del Cerdanyola CH en OK Liga Plata. FOTO: Nora MO

Primera part de Marc Coy

Els visitants van fer el primer avís en el minut 7 de partit, amb una directa a favor seu neutralitzada pel porter. Jugant amb tres per l'amonestació amb blava d'Erik Gual, el Cerdanyola va tenir ocasió Ignasi López es va emportar la pilota sol aconseguint fer ganxo davant del porter, però sense definir. Quan va tornar, Gual va fer una bona feina personal portegint magistralment la pilota en la jugada de l'1-0: Marc Coy va xutar amb potència, la pilota va rebotar al pal i es va estavellar a la xarxa.

Partit del debut del Cerdanyola CH en OK Liga Plata. FOTO: Nora MO

Ja amb avantatge en el marcador, el Cerdanyola va insistir en el perilll. David Ramírez va fregar el pal en el minut 12, i poc després va estar a punt de rematar una passada enrere perfecta d'un company. La defensa dels locals també era sòlida, amb un Manlleu no massa perillós. Coy va ser clau en aquests minuts iniciant les jugades des del centre i dirigint als seus companys, a més de fer tremolar el porter del Manlleu amb els seus xuts de cullera. Però en el 19' els rivals van trobar confiança amb ocasions més clares i el joc es va igualar molt més.

Segona part equilibrada

A la represa, el Manlleu va trobar definitivament el seu lloc al partit, amb pilotes que fregaven el travesser i rematades des del segon pal ben aturades pel porter cerdanyolenc. El punt clau del partit va ser en el minut 10 de la segona part, quan un Manlleu que no trobava definició clara va tenir un penal a favor que el porter quasi atura, però finalment va pujar l'1-1 al marcador. Això va permetre al Manlleu continuar en la lluita contra un Cerdanyola un pèl superior, que en la jugada inicial després de l'empat ja es va avançar en el marcador: va ser Coy novament, amb un xut directe a l'escaire creuat (2-1).

Celebració d'un gol en el debut del Cerdanyola CH en OK Liga Plata. FOTO: Nora MO

A partir d'aquí, la possessió estava prou equilibrada, però el Cerdanyola tenia la definició a favor i al Manlleu se li resistia. Gual va pujar el tercer a l'el·lectrònic en la directa de la desena falta amb un gol de ganxo que va ser molt celebrat. Però dos minuts després, en el 20', Rubén Martín va colar la pilora a la porteria verda pujant el 3-2. Els últims cinc minuts van ser d'infern: quan tot podia passar, el Manlleu es va créixer arribant a porteria ocasió rere ocasió, amb pilotes majoritàriament altres. Però ja va ser massa tard com per a remuntar un Cerdanyola que es va mostrar sòlid de principi a fi.