Els Catarres i La Casa Azul tanquen un dissabte ple d'activitats per tots els públics

Així s'ha viscut el dissabte 4 de maig del Roser de Maig

El matí de dissabte va centrar la seva activitat sobretot en el Parc Xarau, amb els jocs infantils, el Trofeu Roser de Maig de Patinatge artístic i la plantada de les bèsties de foc. A partir de les 12h ha començat la cercavila de les bàsties, en què s'hi ha pogut veure el Drac Joan de Montcada i Reixac, el Poll Foll de Ripollet, el Cap Ullu de Rubí i el Puput i la Martineta de Cerdanyola. 

Paral·lelament, el Parc del Turonet s'ha convertit un any més en un circuit, on vint-i-un carretons que han participat en la VI Baixcarnyola. Jaume Gómez ha sigut el més ràpid de l'edició d'enguany que s'ha dividit amb tres categories: professional, senior i junior. 

 

 

A més a més, durant tot el matí s'ha celebrat el Concurs de pintura ràpida. El guanyador ha estat Joan Josep Català, qui s'ha emportat els 750 € de premi amb una pintura que representa una part de la façana de l'Església de Sant Martí. 

Un correfoc diferent

El correfoc ha encès la flama de Cerdanyola en el moment més boig de les festes. Joves Diables i Diables de Cerdanyola han emprès la marxa incendiària des de la plaça Sant Ramón fins a la plaça Francesc Layret, però enguany per primer cop després de molts anys, ho han fet en solitari. I és que la batucada de l’entitat Batúcamela no els ha acompanyat. Així, el Correfoc ha estat uns vint minuts més curt del que es preveia.

La Casa Azul i Catarres al Turonet

La Casa Azul ha donat el tret de sortida omplint el Turonet de confeti de tots els colors. El seu característic estil disco carregat de bon rotllo ha estat acompanyat d'uns visuals siderals que han contagiat el públic de l'ambient festiu. L'afluència ha estat molt gran, quedant ple de gom a gom tota l'esplanada. 

 

Catarres ha fet el relleu amb cançons catalnes antigues i actuals que han agradat al públic més jove, Aquest mateix ha continuat la festa a les 3 h amb el Dj Eros, que ha posat el fermall amb els millors hits. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.