El Barri de Pont Vell celebra la seva Festa Major per tancar l'estiu

Començarà el divendres 22 a la nit i acabarà el 24 a les 18:30

Els diables de Ripollet durant la Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola | Àngel Bravo

 

 

Diverses entitats de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac faran possible aquesta Festa Major que és l'última que es durà a terme en temporada estival a Cerdanyola. Seran tres dies de celebració en què hi haurà actuació castellera, correfocs, cercavila, concerts i moltes més activitats.

 

 

A les 21.00 hores del divendres 22 hi haurà la Tronada d'inici de festa al Parc Massot i, un quart d'hora després, l'exhibició de motos organitzada per Los Caballeros de Sion, en aquest cas al Carrer Verge de Montserrat. Aquest mateix dia, alguns grups joves faran un concert a l'envelat i, a la pausa d'aquest, tindrà lloc un concurs de Titius.

 

El dia gros de la festa és dissabte. Serà ple d'activitats des de bon matí i fins a altes hores de la nit. Potser, les tres més atractives del dia són el vermut musical, la cantada d'havaneres i el correfoc, a càrrec dels Diables de Ripollet. A la nit, l'Orquestra Aquarium tancarà la jornada.


Diumenge és el dia de la Diada Castellera, per la qual s'ha convidat a la colla de Montcada i Reixac. A més d'això, també hi haurà la cercavila, trabucaires i bingo. Gastronòmicament, es podrà gaudir d'una xocolatada, una botifarrada i d'un dinar popular. A les 18:30, es posarà punt final a la Festa Major amb "L'última i marxem-hi", on punxarà PD Lázaro.