Ja pots trobar el programa de la Festa Major del Roser de Maig amb el TOT

El TOT Cerdanyola ha editat la seva versió del programa de la Festa Major del Roser de Maig 2023 de Cerdanyola del Vallès, que inclou totes les activitats d'aquesta edició, imatges dels diferents actes i destaca els concerts més importants, així com les activitats familiars, i altres destacades com les actuacions de cultura popular, la Baixcarnyola o el Correfoc. El podreu agafar als 200 punts de distribució del TOT a Cerdanyola.

El programa forma part de l'edició de la revista d'aquest dijous, 27 d'abril per poder consultar de manera fàcil tot allò que no us voleu perdre durant els dies del Roser de Maig, que enguany se celebra entre els dies 5 i 8 de maig.

Segueix tota l'actualitat del Roser de Maig en directe

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major del Roser de Maig al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes al programa. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Cerdanyola, a TwitterFacebookInstagram. I aquest mateix dijous, 27 d'abril, podeu consultar el programa juntament amb la revista. També podeu consultar el programa aquí.

Portada TOT 1786

Portada TOT 1786

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.