contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

5 idees per regalar aquestes festes

Un any més ja ha arribat el Nadal i trobar el regal perfecte sovint es converteix en una tasca complicada. Què regalar en un món on ho tenim tot?

Des de Policlinic Cerdanyola ens ofereixen 5 idees per regalar benestar i bellesa, amb detalls que faran que connectis amb la persona que li estàs dedicant el regal, on transmetràs que t’ocupes d’ell/a, que t’importa i que perdurarà durant l’any. Si desitges encertar amb els regals aquestes festes aquí tens 5 propostes TOP d’idees per regalar, especialment triades entre els tractaments de benestar i bellesa més destacats

 

Gif 5 idees per regalar cerdanyola

 

Menys de 100€

Pack facial Flash

El Pack consta d'1 sessió Hidrafacial + 1 mascareta hidratant realitzat per tècniques esteticistes, aquest és un regal per a tot tipus de pells, fins i tot les més joves. Un tractament no invasiu realitzat amb un exclusiu sistema patentat Vortex-Fusió que permet que els principis actius dels nostres boosters penetrin en profunditat. Combat en una única sessió totes les preocupacions i aporta un glow inigualable aconseguint un resultat immediat i visible.

Tractament corporal personalitzat

Podràs triar entre diferents opcions: massatges relaxants, de pedres calentes, maderoteràpia, anticel·lulítics, reductors i molts més. Un regal per a totes les edats per gaudir en exclusiva d’un temps de relax.

Depilació làser permanent

Oblidat del pel no desitjat en el teu cos durant tot l’any. Aquest regal serà el més agraït i s’encordaran de tu durant molt de temps. A més la depilació làser permanent de Diode d’alta potència de Policlínic Cerdanyola deixa la pell suau i rejovenida degut a l’efecte estimulant de la llum sobre el col·lagen.

 

Més de 100€:

Rejoveniment amb àcid hialurònic

El rei dels tractaments estètics pel rejoveniment facial aquest 2023 ha estat sens dubte l'àcid hialurònic. Les seves diferents reticulacions ens permeten poder tractar:

  • Arrugues
  • Volum i definició de llavis
  • Hidratació profunda
  • Reposició de volums
  • Prevenir l'envelliment

Encertaràs amb aquest regal ideal per a persones que els agrada potenciar la seva bellesa.

Emblanquiment Dental LED

Regalar somriures blancs aquetes festes és la proposta de les Clíniques dentals de Policlínic Cerdanyola. I ho podem fer amb 1 sessió d’emblanquiment amb làmpada Led. Perquè veure somriure els que més estimes no té preu. 

Totes aquestes idees estan disponibles a Policlínic Cerdanyola i tenen assessorament professional gratuït trucant al 93 515 39 99 o enviant un WhatsApp al 699 619 049. 

Als centre de Grup Policlínic disposen d’elegants xecs i targetes regal per presentar el teu regal.

 

Policlinic Cerdanyola

Avinguda de Catalunya, 68

Telefònica: 93 515 39 99

www.grup-policlinic.com

Més informació