Dos anys de mandat del PSC: més propaganda que mai, les polítiques de sempre

Article del regidor de Guanyem, Ivan González

A l’inici del mandat vam dir al nou govern que podrien comptar amb Guanyem Cerdanyola sempre que fos per tirar endavant polítiques en favor de la majoria de la ciutadania però que ens trobarien plantant cara contra tota mesura regressiva. Aquesta és l’obligació d’una força d’esquerres com la nostra.

Dos anys després, hem mantingut la nostra paraula: el govern ha pogut comptar amb nosaltres per a lluitar contra la pandèmia, hem sigut propositius i lleials amb la ciutat.

Ara bé, la lluita contra la COVID-19 no pot tapar que durant aquest dos anys el govern del PSC ha renunciat a les polítiques d’esquerres, ha dedicat grans esforços a la propaganda de partit i a l’hora de la veritat ha preferit comptar amb les forces conservadores del Ple municipal. Un exemple clar: el pressupost de 2021 es va aprovar amb el vot a favor de tota la dreta del plenari (PP, C’s, JxCat) i sense ni un sol vot a favor de les forces d’esquerres.

Tot el que no hem vist de polítiques d’esquerres ho hem vist de propaganda. El govern es dedica a fer-se fotos però mentrestant ha aprovat la gestió privada de les escoles bressol municipals, no ha donat una solució a la greu situació que viu el veïnat de Santa Teresa, ha validat la construcció de 5000 habitatges al voltant dels abocadors de la Plana del Castell i ni tan sols ha ajudat a l’Associació de cuidadors i familiars de malalts d’Alzheimer a poder continuar desenvolupant la seva tasca. Els demanem menys fotos i més política, Cerdanyola s’ho mereix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.