Ara més que mai ens mereixen un Roser de Maig de qualitat!

Article del regidor de Cultura sobre la Festa Major del Roser de Maig

La ciutat traspua aquests dies ganes de Festa Major. I és que juntes ens hem guanyat el viure un Roser de Maig amb el 100 % d’activitats. Des de la setmana vinent i fins a mitjan maig es faran a la nostra ciutat més de 100 activitats festives adreçades a tots els públics. Entitats, associacions, clubs, ajuntament i ciutadania hem treballat de valent per fer un programa atractiu, perquè tothom pugui fer-se a mida el seu Roser. Goso recomanar-vos viure totes les activitats. Serà difícil, perquè en alguns casos hi haurà simultaneïtat d’activitats en punts diferents de la ciutat. L’objectiu és que tothom gaudeixi al màxim amb propostes de gran qualitat i interès.

Uns exemples. El primer. Aquest any incrementem els actes adreçats als infants i al públic familiar. Els dies del Roser de Maig i al Parc Xarau, centre neuràlgic de la programació per als menuts, hi haurà moltes activitats de gran qualitat. Per aconseguir-ho hem triplicat el pressupost previst per aquest actes. El segon. El Parc del Turonet es consolida com l’escenari dels grans concerts de la Festa major. El divendres 29 d’abril i a partir de les 22.15 h actuaran la cantant Beth i el grup Bombai. L’endemà i a partir de les 23.15 h serà el torn dels bascos La Oreja de Van Gogh i La loca histèria. I el diumenge 1 de maig i a partir de les 21 h, actuaran els grups, Nancys Rubias i Fangoria.

I podria afegir molts altres exemples. Diré que hi haurà activitats per a la Gent Gran i per als Joves. Les entitats faran seva la Festa Major, organitzant concerts, concursos, muntant barraques i participant en actes que enriqueixen el programa festiu.

Tota aquesta feina tindrà sentit si totes i tots gaudim al màxim de la proposta festiva. Junts, veient-nos les cares. Fent, entre totes i tots, un Roser de maig reflex de la Cerdanyola del Vallès actual. Polièdrica, diversa, multicultural i oberta a tothom. Bona Festa Major! Bon Roser de maig!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.