La Cerdanyola que avança

Article de l'alcalde i candidat del PSC a les eleccions municipals, Carlos Cordón

Durant aquests quatre darrers anys, més enllà d’afrontar una pandèmia mundial i les conseqüències d’una guerra a Ucraïna per a les que ningú podia estar preparat, hem tingut l’oportunitat de fer moltes coses pensant en la ciutat i els seus veïns i veïnes.

Cerdanyola té en aquests moments un full de ruta clar i ferm que vam començar a dibuixar el 2019. Des de llavors, la ciutat ha recuperat l’estabilitat política, la neutralitat institucional i perquè no dir-ho, l’autoestima.

L’aprovació del desenvolupament del Parc de l’Alba, la millora de les entrades a la ciutat, la posada en marxa del Pla d’Asfaltats, la construcció del Tanatori Municipal, la primera fase de reurbanització de Sta. Marcelina, la millora dels accessos Can Xarau, el recreixement del mur del riu a l’alçada de Les Fontetes, les obres dels carrers de Guinardó i Moragas i Avinguda Roma, el nou contracte de jardineria, l’èmfasi en la neteja de l’espai públic, la renovació de les marquesines dels autobusos, la posada en marxa de la recuperació de la Torre Vermella, i de Ca n’Altimira, la compra de la Torre Llopis per a usos de ciutat, l’aposta per un model d’oci familiar, plural, gratuït i de qualitat com hem viscut a les darreres Festes Majors, en són només alguns exemples.

Estic convençut de què hem fet molt i de què ens queda molt per fer. Convençut de què és ara quan podem mirar al futur amb optimisme. Vull que Cerdanyola tingui més i millors equipaments. Vull que Cerdanyola tingui un espai públic posat al dia. Vull que la ciutat pugui créixer en els pròxims anys, oferint habitatge i oportunitats als seus joves, amb més espais verds i serveis per a tothom.

També, estem posant la ciutat en el mapa. Hem de ser capaços de respondre a les necessitats dels emprenedors, de les empreses d’alt valor afegit perquè generin riquesa i reverteixin en la ciutadania. Hem de consolidar una ciutat motor i seu del coneixement.

M’emociona pensar en la Cerdanyola del futur i vull continuar construint una ciutat pròspera per a la seva gent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.