Cerdanyola màgica

Opinió del mag i humorista Mag Igor: Cerdanyola màgica

Els dies 25 i 26 de febrer es va celebrar el primer Cap de setmana màgic a càrrec de la companyia cerdanyolenca Bambalina. Aquest acte va substituir l'emblemàtica Pallassada, que hagués celebrat el seu 30è aniversari. Va ser una vetllada en què es va poder gaudir de dos espectacles de màgia: Kariguri, de la companyia Giramàgic, i Style, a càrrec del Mag Didak.
La combinació de màgia, titelles i clown va crear, dissabte, una atmosfera màgica i dolça, que va fer que tot el públic es fascinés amb el món de Kariguri. Un espectacle de poesia visual que no necessita text per comunicar-se, ja que tant grans com petits s'endinsen en aquest entrellat de números de màgia i la narració d'un conte oníric.
L'endemà, el protagonista va ser el jove il·lusionista Didak amb Style.
Una proposta moderna que combina grans il·lusions amb il·luminació a l'estil Las Vegas, que harmonitzat amb música pop, va generar un clima agradable.
Amb el cor en mà, La pallassada és sens dubte una jornada molt emblemàtica per Cerdanyola. Jo mateix hi vaig assistir al llarg de la meva infància. Aquells pallassos i pallasses que vaig veure a l'escenari van ser els que em van transmetre la passió pel teatre que tinc avui dia. Per què no conservar-la i alhora apostar també per unes jornades de màgia o dansa? Opino que les dues propostes són compatibles i beneficioses per a la cultura juvenil de la nostra ciutat. Potser és la meva nostàlgia qui està escrivint aquest article, però si La Pallassada em va transmetre aquesta passió tan bonica, estic segur que ho podrà fer a qualsevol infant.
Soc un somiador, però i si aquest Cap de Setmana Màgic no es limités només a dos espectacles de màgia, sinó que tota la ciutat es vestís amb
màgia? Els aparadors, els carrers, les places; una Cerdanyola màgica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.