Continuem transformant Cerdanyola

Article d'opinió de David González (PSC)

Aquest mes es compleixen dos anys des que el PSC va guanyar les eleccions municipals i l'alcalde Carlos Cordón va conformar un nou govern per Cerdanyola.

En les darreres setmanes hem anunciat una bateria de propostes i campanyes per tal de dinamitzar l'economia i ajudar els nostres petits comerciants, tan colpejats per la crisi del COVID-19. Hem impulsat la campanya "Queda't amb Cerdanyola", amb la que volem promoure el consum a la ciutat i alhora ajudar a les famílies de Cerdanyola en les seves compres després d'uns mesos complicats, injectant de manera directa 400.000€ al comerç, serveis i restauració local.

 

En el mateix sentit, apostem per fomentar la rotació de vehicles a la nostra ciutat transformant l'actual zona blava, que és de pagament, en zona taronja, on l'estacionament serà gratuït i igualment limitat en el temps. Aquest nou sistema estarà en marxa a partir de l'1 de setembre d'aquest any i té com a gran objectiu potenciar el consum a les nostres botigues i restaurants.

Seguim treballant sense descans per ajudar a la reactivació social i econòmica del municipi i per fer, de Cerdanyola, una ciutat d'oportunitats on tothom vulgui viure. La millora de l'espai públic és i serà la nostra gran prioritat, amb actuacions globals als nostres barris, als parcs, als carrers i a les places. Treballem per un municipi net, accessible i confortable per gaudir i conviure.

Han passat només dos anys, però la transformació de la ciutat continua en marxa. El govern municipal continuarà sent el de tots i totes i el partit socialista estarà a disposició, sempre, per construir una Cerdanyola per a tota la seva gent.