La cursa fins a l'èxit

L'entrenador del Cerdanyola Club d'Hoquei reflexiona sobre l'èxit esportiu

Quantes vegades pensem erròniament que hem fracassat quan perdem un partit? La derrota és part del cicle que condueix a l'èxit esportiu. Ens atorga l'aprenentatge necessari per no tornar a cometre els mateixos errors, ens permet realitzar ajustaments en allò que creiem correcte i ens ensenya que no sempre guanya el millor i que, malgrat tot, cal continuar treballant.

Podríem dir que el fracàs en un projecte esportiu es dona quan:
No comptem amb un pla; No fem res per revertir la situació que no ens porta allà on volem arribar; Quan busquem culpables i no ens fem responsables i si només ens lamentem i pensem "Què hagués passat si...?".

L'èxit no només significa guanyar un campionat, seria molt fàcil si només fos això. L'èxit també és, entre altres coses, assolir que els integrants d'un equip aconsegueixin superar-se individualment i col·lectiva. També que sentin amb orgull el fet de pertànyer a un club que els ha ajudat a creure en si mateixos i créixer, tant en la part esportiva com en l'àmbit personal.

Les entitats que entenen l'èxit d'aquesta manera tindran molt terreny guanyat. Però, quin és el problema de tot plegat? Doncs que requereix temps, així com planificació, constància, esforç i dedicació. Malauradament, no sempre es troben aquestes paraules juntes en un projecte esportiu, però mai és tard per començar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.