Les entitats culturals us necessiten. Participeu-hi!

Article del regidor de Cultura a l'Ajuntament de Cerdanyola, Oscar Pons

Iniciem un nou any amb el compromís col·lectiu que la Cultura continuï sent un dels trets identificatius de la nostra ciutat. Aquests dies he parlat amb representants de les entitats culturals i m’han fet partícip dels seus projectes. Tot un símptoma que les èpoques de la pandèmia queden enrere, amb les funestes conseqüències que tingueren per a la nostra ciutat. Cal dir que Cerdanyola del Vallès mai va aturar la seva activitat cultural. Ni en els moments més durs. Ara la cultura floreix amb força i necessita les millors condicions perquè tot rutlli com cal i volem.

Per garantir-ho els he dit, a les entitats, que l’Ajuntament els farà costat, en mesura de les seves possibilitats. Treballarem braç a braç perquè el que programin funcioni i sigui un èxit. 

Soc conscient del gran treball que fan les entitats a Cerdanyola del Vallès. Valoro molt la seva empenta organitzativa, que tiren endavant junt amb altres tasques més internes, però necessàries com la recuperació de persones associades i col·laboradores que durant la pandèmia s’allunyaren d’elles. Un fet comprensible i respectable, davant el fet d’haver d’afrontar una situació desconeguda.

Oscar Pons, regidor de Cultura: "Superada la pandèmia, faig una crida perquè les veïnes i els veïns que participaven a les entitats, hi tornin. Són del tot necessàries"

Ara hem tornat a la normalitat. La qual cosa ens permet fer gairebé tot el que fèiem abans de la pandèmia. És el moment de fer una crida perquè les veïnes i els veïns que participaven en les entitats, hi tornin. Són del tot necessàries perquè col·lectivament fruïm d’una bona salut cultural. A més i en l’àmbit personal, els beneficis que en trauran seran molts. Participaran activament de la vida de la ciutat, faran coneixences, viatjaran ... 

La Cultura cerdanyolenca és un valuós actiu del qual en gaudim totes i tots. En som corresponsables que continuï d’aquesta manera durant el 2023.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.