Gràcies, Cerdanyola

El regidor del PP, Manuel Buenaño, s'acomiada de la política

Després de 14 anys dedicats a la política municipal de Cerdanyola, he decidit tancar la meva etapa renunciant a tots els càrrecs polítics que ocupava (regidor de l'Ajuntament i conseller comarcal).

Que avui posi fi a la meva llarga etapa municipal, no significa que deixi el meu compromís amb Cerdanyola. Vull deixar constància que el meu compromís segueix intacte; perquè no cal ser regidor per servir al municipi que s'estima, i és evident que ho seguiré fent.

És un orgull haver estat regidor de Cerdanyola durant aquests 14 anys, i és un honor haver dedicat els millors anys de la meva vida a treballar per aquest gran municipi. He treballat durament des de l'oposició, de forma lleial i constructiva, sent conscient de que la principal obligació d'un regidor de Cerdanyola és defensar els interessos dels seus veïns.

Vull agrair a totes les persones que han format el Partido Popular de Cerdanyola, tot el suport que m'han atorgat durant aquests anys.

I com no, el meu més sincer agraïment a la meva família per tot el suport que he rebut d'ells Durant aquests anys. Ara vull gaudir del meu temps lliure al seu costat.

Marxo amb la motxilla carregada d'emocions, experiències i vivències, alegries i també moments de tristesa, havent conegut a persones fantàstiques que lluiten cada dia per millorar la seva ciutat sense demanar res a canvi.

Cerdanyola només pot ser compresa i estimada des de la seva diversitat, des dels seus diferents barris, des del seu comerç, la seva cultura i el seu esport, des de les seves infinites associacions i festes majors. Jo ho he fet i estic orgullós d'això.

Seguiré treballant per Cerdanyola allà on la vida em porti.

Fins sempre, CERDANYOLA. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.