Un inici de temporada esperançador

Article d'opinió de l'entrenador del Cerdanyola Club d'Hoquei, Andi Colaianni

Una nova temporada ha començat i sembla que no serà una temporada més. La situació sanitària sembla tornar a poc a poc a la normalitat i això ens porta la possibilitat, de moment, de què més públic pugui tornar a les pistes per a acompanyar-nos. Sens dubte, això serà el millor reforç que podrà tenir l'equip per al campionat que afrontem amb tanta il·lusió. Això mateix ja es va viure el passat dissabte a la presentació dels equips del Cerdanyola Club d'Hoquei: un caliu especial amb totes les famílies a la grada. Un ambient que trobàvem a faltar. Esperem comptar amb tot el suport de les famílies de Cerdanyola.

Per a aquesta temporada hem format un grup de treball molt semblant al de la temporada anterior. Seguim sent un equip que manté la joventut. La mitjana d'edat és de 21 anys amb jugadors que, majoritàriament, provenen de la base del club i a qui se sumen els jugadors joves que tenen molta projecció. L'staff tècnic té, com a novetat, la incorporació d'un psicòleg esportiu. Amb això intentem treballar tots els aspectes que formen els jugadors: físic, tècnics, tàctics i psicològics.
Segurament tot això no ens assegurarà la victòria, però ens apropa a tenir un grup de treball amb persones que tinguin més facilitats per a superar-se. Aquest és el veritable objectiu del Cerdanyola CH.

Per la meva part, comptaran amb el mínim que puc oferir a un club i una ciutat que sempre m'ha tractat amb molta estima i respecte: moltes hores d'esforç, dedicació i treball per intentar tenir un club millor, no només esportivament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.