Relaxació de les mesures de restriccions contra la COVID-19?

'A Catalònia Fundació Creactiva estem vacunats i ens protegim, estem més tranquils, els resultats són bons i voldríem per tothom el que ja tenim nosaltres'

Necessitem normalitzar la nostra vida, potser hem d'anar cap a una nova normalitat. Cal relaxar les mesures restrictives? A Catalònia Fundació Creactiva formem part de la població vacunada, quasi un 90% entre persones ateses i professionals.

Vàrem començar les vacunacions el 5 de gener, fa més de dos mesos que no patim cap contagi, fem controls de PCR cada 15 dies i surten negatives, seguim amb mesures de protecció, som responsables, estem observant els bons resultats de les vacunes i ens sentim protegits...

Donem un cop d'ull a països amb un ritme de vacunació més avançat que el nostre i veiem que als Estats Units, 101 milions de persones (el 26% de la població) el dia 12 de març han rebut almenys una dosi de la vacuna i s'injecten 2,4 milions de vacunes cada dia, a la Gran Bretanya està gairebé amb un 30% de persones vacunades en 1a dosi, a Gibraltar ja han acabat amb les mesures restrictives, a Israel van de pressa... Què passa a la Comunitat Europea? Què passa al nostre país? No acabo d'entendre per què no està en marxa un programa de vacunació massiva de la població. Falten vacunes?

S'ha d'invertir més esforços amb la logística de les vacunacions. La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, a principis de març ha reconegut que "no som on volem estar" amb el programa d'immunització, i ha dit que els esforços han d'estar en "accelerar" aquest procés el més possible, però no veiem que això sigui així. A Catalònia Fundació Creactiva estem vacunats i ens protegim, estem més tranquils, els resultats són bons i voldríem per tothom el que ja tenim nosaltres. Confiem en el fet que aviat ens arribarà una "nova normalitat".

Fundació Catalonia Cractiva. Vacunació COVID19

Fundació Catalonia Cractiva. Vacunació COVID19

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.